Om Liam Ulvhag

Ulvhag On HR leds av Liam Ulvhag som har över 20 års erfarenhet av praktisk affärsutveckling, implementering av HR-strategier och ledarskapsutveckling. Han är en van och mycket uppskattad föredragshållare och lärare på SSE Rigas Executive MBA inom HRM. Liam är även en Chartered MCIPD (Member Chartered Institute of Personell & Development).

Liam Ulvhag är grundare och VD för Consultatum AB som är ett konsultföretag med unikt fokus på att hjälpa företag att utveckla och anpassa HR-funktioner och HR-strategier till företagets affärsplaner och affärsstrategier. Genom att utveckla sina klienters HR-strategi, HR-funktion och sambandet mellan HR-funktion och linjechefer, hjälper Consultatum kunder att uppnå bättre affärsresultat.  Liam grundade Consultatum i december 2007 efter att ha arbetat som VD för Hay Group. Han har tidigare haft befattningar som seniorkonsult på både Watson Wyatt och Price Waterhouse Coopers.

Liam gillar att utmana sina kunder och han har en imponerande meritlista över lyckade förändringsarbeten och organisatorisk förbättring. Liam har lång erfarenhet av att arbeta med stora globala kunder från en rad olika branscher i Europa, Nordamerika, Asien och Sydafrika inom följande kompetensområden:

  • Ledarutveckling inklusive individuellt och teamcoaching
  • Strategisk HR-planering och utveckling
  • HR-transformation
  • HR-nyckeltal

Liam har varit redaktör för två av Bonniers Ledarskaps Handböcker; Strategisk Human Resource Management och Personalhandboken.  Liam är en populär moderator och talare och har föreläst både för Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet om Human Resource Management och ledarskapsutveckling.

Besök Liam Ulvhags blogg

Intresseförfrågan

Är du intresserad av att boka Liam Ulvhag på en kick-off eller workshop? Fyll i frågeformuläret nedan så återkommer vi!
Sagt om Liam
Ulvhag är bra. Bra på att provocera oss, att utmana oss."
"Det är alltid inspirerande att lyssna på Liam!"
"Utmärkta anföranden av Liam